Action topper!!! Max & More pressed powder foundation

Zoals vele anderen ben ook ik helemaal gek van de Action en zou ik er uren kunnen rondkijken. De komende weken zal ik regelmatig make-up reviewen van de Action, omdat ik zeer te spreken ben over de prijs-kwaliteit verhoudingen. O.a de producten van Max&More bevallen me erg goed.

Vandaag review ik de Max & More pressed foundation, een super poduct, namelijk een foundation en poeder in 1.
De verpakking ziet er goed uit en doet me zelfs denken aan de Mac poederverpakking.



Het product breng ik aan met een grote poederkwast van het merk Make Up Studio, van mijn opleiding schoonheidsspecialiste.



                                            Er zit ook een sponsje bij, altijd handig.


Het is een foundation en poeder in een, wat handig is, toch breng ik deze het liefst aan als poeder. Helaas zijn deze foundations vaak uitverkocht, ik zag alleen de kleur ''Fair'' liggen, thuis zag ik dat deze kleur een rozige ondertoon heeft.. de volgende keer wil ik de kleur ''Nude'' proberen.  Ik probeerde de kleur ''Fair" uit op mijn gezicht.. de foundation is super dekkend, bovendien zorgt het ervoor dat je gezicht niet meer glimt, ideaal voor mensen met een vette huid!! Ook blijft de foundation bijna de hele dag zitten.

Tip: mocht je een keer een te lichte poeder hebben gekocht, kan je het nog altijd als highlighter gebruiken.

Ik kan niet wachten om de andere kleuren uit te proberen, ik zal deze dan ook voor jullie reviewen.

Ik zou zeggen, ben je op zoek naar een top foundation/poeder voor maar 1 euroo (!!!) ren dan naar de Action. Get this baby!!

That's all for now, hoop dat jullie wat aan deze review hebben gehad, heb je nog vragen stel ze gerust via een comment hieronder of email.

Ps: Volg me op instagram voor updates, binnenkort zal ik ook een giveaway publiceren op mijn Instagram account!! Volg me op nuraina_hennabeauty of klik op de link rechtsboven op mijn blog.

XO, Paro

Reacties

  1. Gebruik deze al jaren, wel jammer dat hij zo snel op is, maar voor die prijs zou ik zo weer een nieuwe halen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts